Sider

onsdag den 24. januar 2018

Hypnose og Hypnoterapi.







Er du en af dem, der stort set altid føler dig lidt forkert - som om der er noget i vejen med dig? Måske føler du dig anderledes, og som om du ikke rigtig hører til noget sted. 
Det kan være forvirrende at føle sådan. Det kan også være svært at forstå, hvor følelsen kommer fra, for i realiteten er intet i vejen med dig. Du fungerer relativt normalt og har et fint liv, men følelsen af at være forkert fylder i din hverdag. Du kan sagtens afvise følelsen som ubegrundet, men det lykkes dig ikke at slippe helt for den. 

Det er der en ret god grund til. Når vi er børn er sindet åbent, og alt det vi konfronteres med dagligt flyder relativt ufiltreret ind i underbevidstheden som sandheder om livet og bliver til de overbevisninger, vi har om os selv. Vi observerer og lytter til omgivelserne, og især de tætte voksne i vores liv præger os. Vi spejler os i dem, og deres respons på os, bliver vores overbevisning om os selv. Hvis vi i den proces har følt negativ respons fra en voksen, bliver den let til en negativ overbevisning. Der er ikke mange, som vokser op uden at møde negativ respons. Selv om den voksne ikke har nogen intentioner om andet end at lære dig forskel på rigtig og forkert, så kan den negative respons godt få dig til at skamme dig og derved skabe en negativ overbevisning. Hvis du ovenikøbet har haft en tæt voksen, som har brugt skam og nedgørende tale, som opdragelsesmetode, eller hvis du blevet svigtet og derfor har følt dig uelsket, så er der ikke noget at sige til, hvis du har negative overbevisninger om dig selv. Det er ikke noget du skaber selv. 
Overbevisningerne er “lagret” i underbevidstheden, som har en kæmpe kapacitet - modsat bevidstheden som nok kan afvise en negativ overbevisning i øjeblikket, men ikke få den til at gå væk. 
I hypnose kan de lagrede overbevisninger så at sige hentes frem og arbejdes med i et terapeutisk forløb. Det gøre ved hjælp af samtale, mens du er i hypnose og har unik adgang til informationer fra underbevidstheden. Informationer, der er ikke er adgang til, når du er i almindelig dagligdags bevidsthed. Og netop derfor er de så svære at “tænke” væk. 


Der er ikke noget i vejen med dig. Byt de negative overbevisninger ud med positive. 

<3 Trine

www.trinerosenstand.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar